Nyheter

 

• Personlig Tränare »

 

 

• Ny hemsida »

 

 

• Viktgrupp »

 

 

 

INDIVIDUELLA KOSTRÅD

 

Behöver du hjälp med att välja bra livsmedel och vill veta vad och hur mycket just du ska äta för att nå dina mål? Tillsammans lägger vi upp en individuellt anpassad kostplan utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Du har även möjlighet att göra en mätning av kroppssammansättningen där du får reda på vikt, fettprocent och uppskattad muskelmassa.
Glöm alla extrema, krångliga och kortsiktiga dieter. Jag ger dig hållbara råd som vinner i längden!

1 träff á 55 min - 495:-
Paketpris 3 träffar á 55 min - 1295:-
Kostanalys, rådgivning, kroppssammansättningsmätning & uppföljning.

Peppträff - Under 20 effektiva minuter får du det stöd och den peppning du behöver för att nå dina uppsatta mål. Kroppssammansättningsmätning ingår. Peppträffar är för dig som tidigare gått på kostrådgivning hos mig. - 180 :-
Kroppssammansättningmätning - 140:-

 

 

BODY COMPOSITION ANALYSER

 

Jag använder mig av Tanitas mycket tillförlitliga våg Body Composition Analyser. Den mäter tvärs igenom kroppen för att få fram korrekta värden för kroppens vatten-, muskel- och fettmängd.

Vid ett test på vågen får man fram följande basvärden:
* Vikt
* BMI (Body mass index)
* BMR (Basic metabolic Rate)
* Kroppsfett i %
* Kroppsfett i kg
* Fettfri vikt
* Uppskattad muskelmassa

Vågen redovisar även olika kroppsdelar var för sig, som höger/vänster arm, höger/vänster ben och bål. Testet utförs barfota men med kläder på. Efter mätningen får du en utskrift där alla värdena redovisas. Storklubbar som tex Manchester City, Tottenham, Barcelona och HV 71 använder sig av den här typen av tester för att mäta och jämföra spelarnas framsteg och resultat av träningen.

 

Frågor och tidsbokning:

petra.thyren@ptcoaching.se

070/656 79 01