Nyheter

 

 

• Personlig Tränare »

 

 

• Ny hemsida »

 

 

• Viktgrupp »

 

 

 

 

KOSTCOACH - KOSTRÅDGIVNING I GRUPP

KostCoach är konceptet för dig som vill öka ditt välbefinnande och nå dina mål med hjälp av kosten. Vid totalt sex tillfällen får du i en liten grupp tillsammans med andra kunskaper, verktyg och konkreta råd kring smarta matval som gör dig piggare, starkare och friskare.
På ett enkelt sätt lär får du lära dig en sund kosthållning för en bra energibalans. Du får även värdefulla tips på hur du gör kloka livmedelsinköp och väljer bra mat på restaurang

 

KURSLEDARE

Petra Thyrén, Diplomerad Kostrådgivare och utbildad genom Paulúns Näringscenter

 

ANMÄLAN & PRIS

Kursen körs ett flertal gånger per år och har ett begränsat antal platser. Anmälan är bindande och betalning sker vid kursstart. Anmälan görs på:

 

Tel: 070 - 6567901
Email: petra.thyren@ptcoaching.se
Pris: 1195:-

 

 

TRÄFF 1

Individuell målformulering och invägning, 20 min.
Det första tillfället är en personlig träff med kostrådgivaren, där det egna målet sätts upp. Du erbjuds också möjligheten att göra en mätning av din vikt- och kroppssammansättning med hjälp av en bioimpendansvåg

 

TRÄFF 2

Näringslära och grundläggande kostråd
Vid den första gruppträffen får du grundläggande kunskaper i näringslära. Du får lära dig hitta bra kolhydrat- protein- och fettkällor samt hur fördelningen av dessa påverkar dina mål och resultat

 

TRÄFF 3

Energibalans
Lär dig hitta din balans i förhållandet energiintag och energiåtgång. Att ha en jämn och effektiv förbränning är bra i många hänseenden. Maten är oerhört viktig oavsett om du är fysiskt aktiv eller inte. Här får du lära dig äta rätt mat vid rätt tillfällen. Vi reder samtidigt ut en del begrepp kring energi, kalorier och förbränning.

 

TRÄFF 4

Mål och motivation
För att nå det uppsatta målet krävs en inre drivkraft och en stark motivation. Vid den fjärde träffen får du redskap och tankesätt för en ökad måluppfyllelse.

 

TRÄFF 5

Shoppingrunda
Tillsammans gör vi ett besök i en livsmedelsaffär, där du får lära dig att göra bra livsmedelsval. Många livsmedel marknadsförs som hälsobringande och nyttiga. Kan man lita på reklamen? Hur läser man en innehållsförteckning? Vad beskriver den egentligen? Detta och mycket mer får du med dig från shoppingrundan.

 

TRÄFF 6

Konsten att hålla sin sunda kosthållning
Den sista träffen kommer att handla om att fortsätta ditt nya sunda mattänk. Här får du konkreta tips på snabb, enkel och sund matlagning. Du får verktyg som hjälper dig att välja bra mat och tillagningsmetoder utan att det tar massor av dyrbar tid.