YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Nyheter

 

 

• Personlig Tränare »

 

 

• Ny hemsida »

 

 

• Viktgrupp »

 

 

 

VIKTCOACH - VIKTMINSKNING I GRUPP

När viktökningen är ett faktum och du har svårt att ta tag i matchen på egen hand kan ViktCoach vara räddningen. I en liten grupp med andra i samma sits peppas du att nå målet med hjälp av kunskaper och bra verktyg.
Vid totalt sex tillfällen får du tillsammans med dina gruppkamrater peppning för en okomplicerad och säker viktminskning. Jag ger dig hållbara råd hur du ska äta för att gå ner i vikt utan kortsiktiga och krångliga dieter, och hur du därefter håller den nya vikten. Du får värdefulla tips på hur du gör smarta livsmedelsinköp och väljer bra mat på restaurang.
Tillsammans lägger vi upp en personlig strategi för hur du ska lyckas nå dina mål. Vid varje tillfälle ges du möjlighet att väga dig på en kroppssammansättningsvåg, så du kan följa resultaten och se dina framsteg.

 

KURSLEDARE

Petra Thyrén, Diplomerad Kostrådgivare och utbildad genom Paulúns Näringscenter

 

ANMÄLAN & PRIS

Kursen körs ett flertal gånger per år och har ett begränsat antal platser. Anmälan är bindande och betalning sker vid kursstart. Anmälan görs på:

 

Tel: 070 - 6567901
Email: petra.thyren@ptcoaching.se
Pris: 1195:-

 

TRÄFF 1

Individuell målformulering och invägning, 20 min
Vid det första tillfället som är en personlig träff, sätts det egna målet upp. Du får också en vikt- och kroppssammansättningsmätning med hjälp av en bioimpendansvåg. Värdena används för att tydliggöra resultaten av din satsning mot målet.

 

TRÄFF 2

Näringslära och grundläggande kostråd för viktnedgång
Vid den första gruppträffen får du grundläggande kunskaper i näringslära. Du får lära dig hitta bra kolhydrat-, protein- och fettkällor samt fördelningen av dessa i kosten, vilket är en viktig faktor vid viktminskning.

TRÄFF 3

Smarta val för en ökad förbränning och vikten av fysisk aktivitet
Bra mat och fysisk aktivitet går hand i hand vid en effektiv viktminskning. Vi pratar om förbränning genom smarta matval och hur man ökar den genom fysisk aktivitet.

 

TRÄFF 4

Mål och motivation
För att nå det uppsatta målet krävs en inre drivkraft och en stark motivation. Vid den fjärde träffen får du redskap och tankesätt för en ökad måluppfyllelse

 

TRÄFF 5

Shoppingrunda
Tillsammans gör vi ett besök i en livsmedelsaffär, där du får lära dig att göra bra livsmedelsval. Många livsmedel marknadsförs som hälsobringande och nyttiga. Kan man lita på reklamen? Hur läser man en innehållsförteckning? Vad beskriver den egentligen? Detta och mycket mer får du med dig från shoppingrundan.

 

TRÄFF 6

Konsten att hålla vikten
Den sista träffen kommer att handla om att hålla vikten efter en viktnedgång. Du får verktyg för att slippa falla för frestelser och för att ta dig över de hinder som kan dyka upp när du vill äta bra mat.